Running a Browser from Spket

Get help with Spket IDE.
Post Reply
crp_spaeth
Posts: 23
Joined: Sat Jul 25, 2009 6:28 pm

Running a Browser from Spket

Post by crp_spaeth » Mon Aug 17, 2009 9:15 am

Hey Eric,

just a short Question: is it Possible to start a Browser from the standalone Spket IDE with a specific U-R-L as its I can in standard eclipse?

In the Standard Eclipse I just added an External tool with the firefox executable as Location and the following Arguments
htt p://localho st:16 49/ComponentDebugge r.aspx

-new-window
htt p:/ /localhost:1649/ComponentDebugger.aspx?debugSrc=?test=${resource_loc}
this made Firefox Start with the U r l
and adds the current resource-location as Parameter to the ur l.

best Regards Martin

crp_spaeth
Posts: 23
Joined: Sat Jul 25, 2009 6:28 pm

Post by crp_spaeth » Mon Aug 17, 2009 9:17 am

sorry for those cryptical U-RL's i need to post a view more threads till I am allowed to write U-RL's...

eric_suen
Site Admin
Posts: 678
Joined: Wed Sep 28, 2005 7:00 am
Contact:

Post by eric_suen » Mon Aug 17, 2009 2:37 pm

You can copy org.eclipse.ui.externaltools_3.x.x.jar from Eclipse plugins folder to Spket plugins folder and restart Spket IDE.

crp_spaeth
Posts: 23
Joined: Sat Jul 25, 2009 6:28 pm

Post by crp_spaeth » Mon Aug 17, 2009 9:00 pm

Yeah that was easy :)

thanks again.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests