Ext.extend Code Assist Problem

Bug Reports and Fixes
Post Reply
tdupont
Posts: 6
Joined: Tue Feb 24, 2009 1:14 am

Ext.extend Code Assist Problem

Post by tdupont » Tue Feb 24, 2009 1:20 am

I am unable to get code assist information for any methods (or variables) declared inside of the extend statement.
Is there any way to fix this?

Example:

Code: Select all

/**
 * @class Tester
 */
Tester = function(){
    /**
     * @return Number
     */
    function A(){
        return 1;
    };
    /**
     * @return Number
     */
    function B(){
        return A(); // Can see A.
    }
    return {
        /**
         * @return Number
         */
        C : function(){
            return B(); // Can see B.
        },
        /**
         * @return Number
         */
        D : function(){
            return this.C(); // Can see C.
        }
    }
};

/**
 * @class Testie
 * @extends Tester
 */
Testie = Ext.extend(Tester, null, {
    /**
     * @return Number
     */
    E : function(){
        return this.D(); // Can see D.
    },
    /**
     * @return Number
     */
    F : function(){
        this.E(); // Can NOT see E!
    }
});
Edit: I am using 1.6.16, and I have configured my Profile as show in the "Code completion for Ext and AIR" tutorial.

Thanks,
Tom

eric_suen
Site Admin
Posts: 678
Joined: Wed Sep 28, 2005 7:00 am
Contact:

Post by eric_suen » Tue Feb 24, 2009 2:28 am

I think code

Code: Select all

Testie = Ext.extend(Tester, null, {...})
should be

Code: Select all

Testie = Ext.extend(Tester, {...})

tdupont
Posts: 6
Joined: Tue Feb 24, 2009 1:14 am

Post by tdupont » Tue Feb 24, 2009 3:56 pm

I tried that too, I still get get no code assist.

I take it this is not a common problem?
Could it be a configuration issue?

eric_suen
Site Admin
Posts: 678
Joined: Wed Sep 28, 2005 7:00 am
Contact:

Post by eric_suen » Tue Feb 24, 2009 5:53 pm

try download http://www.agpad.com/downloads/com.spket.js_1.6.16.jar and replace the old one in your computer.

tdupont
Posts: 6
Joined: Tue Feb 24, 2009 1:14 am

Post by tdupont » Thu Feb 26, 2009 5:50 pm

Sorry for the delay in reply.

Actually it started working, not quite sure why.
The only thing I did (that I can remember) was removing a project reference.

But thank you for the prompt responses!

tdupont
Posts: 6
Joined: Tue Feb 24, 2009 1:14 am

that jar works GREAT!

Post by tdupont » Thu Mar 19, 2009 7:29 pm

Eric,

I wanted to come back and say that I installed that other jar file on my new dev box and it works GREAT!
The code assist works first time every time, I am now getting more than I did before, even properties are returning types!

If you ask me, everyone should use that new version!

Thanks,
Tom

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest